Resultaat

Type B-C: kruising tussen Piétrain en Berkshire

Je bent een perfecte kruising tussen de Piétrain en de Berkshire: jij weet advies en kennis te verzamelen en denkt goed na over wat je volgende stappen zijn.
Piétrain: Je bent een beroemdheid onder de varkens, een echte BV (Bekend Varken). Want net als de Piétrain ben jij gekend bij iedereen. Jij weet waar je moet zijn voor het advies dat je nodig hebt om PRRSV aan te pakken. En je wisselt maar al te graag ideeën uit met anderen om ze dan in praktijk te brengen op jouw bedrijf. We raden je hierbij aan om voldoende rekening te houden met je eigen situatie en om de adviezen die je krijgt aan te passen aan jouw eigen bedrijf. Berkshire: Net als de Berkshire ben jij uniek in je soort en hou je ervan anderen te inspireren. Dankzij het monitoren en registreren van allerlei gegevens waaronder de PRRS-status, heb je jouw bedrijfssituatie en de bijhorende risicofactoren perfect in beeld. Het analyseren en overdenken kunnen soms voor vertraging zorgen. We raden je dan ook aan om minder te twijfelen, en dankzij jouw goede opvolging zal je snel het effect van je acties opmerken.

Onze tip voor jou: Twijfel niet aan jouw manier van werken, ga ermee aan de slag!

PRRS-monitoring is jou niet onbekend. Maar wist je al dat het PRRS-programma heel wat verschillende soorten Monitors aanbied zodat jij deze kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw bedrijfssituatie? Spreek hier eens over met je dierenarts, en met de extra stappen die jullie ongetwijfeld nog kunnen zetten, wordt je beslist een nog meer unieke beroemdheid!

© Copyright - Dierengezondheidszorg Vlaanderen