Enquête

PRRS-Foto en -types

PRRS in België: hoe staat het daar mee volgens jou? En wat voor type ‘PRRS-manager’ ben jij eigenlijk? Je komt het allemaal hier te weten door onderstaande enquête in te vullen. Jouw antwoorden geven een beeld van de PRRS-situatie zoals jij ze beleeft. Op basis van jouw feedback maken we op regelmatige tijdstippen een kaartje dat de PRRS-situatie in België weergeeft. Dit noemen we de PRRS-Foto.
Daarnaast ontdek jij door de enquête in te vullen ook welk type ‘PRRS-manager’ jij bent. Hiermee bedoelen we: welk type veehouder ben jij in het managen van PRRS op jouw bedrijf? Ben je zoals een Duroc? Een echte werker, altijd onmiddellijk aan de slag. Of ben je eerder zoals een Piétrain? Een teamspeler ten top. Of misschien ben jij toch een denker, een analist: het Berkshire-type.

Per 50 ingevulde enquêtes verloten we een exclusieve PRRS-overall onder de deelnemers. Wil jij kans maken op zo’n uniek exemplaar, vul dan zeker je beslagnummer in.

Opgelet: alle vragen van de enquête zijn verplicht in te vullen (behalve het beslagnummer). Als de vraag niet van toepassing is op jouw bedrijf, duid dan het antwoord aan dat jouw voorkeur heeft.

Ben jij type Duroc:
de ware actieheld?

Ben jij type Piétrain:
de ultieme teamspeler?

Ben jij type Berkshire:
de unieke analist?

© Copyright - Dierengezondheidszorg Vlaanderen