Resultaat

Type A-C: kruising tussen Duroc en Berkshire

Jij bent de perfecte kruising tussen de Duroc en de Berkshire: jij denkt goed na over wat je doet en doet goed waar je over nagedacht hebt.
Duroc: Net zoals de Duroc wil jij blijven groeien. Jij bent een ware actieheld, bij jou moet het vooruitgaan. Bijgevolg heb je al heel wat ondernomen en verwezenlijkt in de aanpak van PRRSV op je bedrijf. Om zoveel mogelijk voordeel uit je acties te halen, raden we je aan om af en toe eens te vertragen en je bedrijfssituatie te analyseren. Zo kun je je acties nog beter laten aansluiten bij de behoeften van je bedrijf. Berkshire: Net als de Berkshire ben jij uniek in je soort en hou je ervan anderen te inspireren. Dankzij het monitoren en registreren van allerlei gegevens waaronder de PRRS-status, heb je jouw bedrijfssituatie en de bijhorende risicofactoren perfect in beeld. Het analyseren en overdenken kunnen soms voor vertraging zorgen. We raden je dan ook aan om minder te twijfelen, en dankzij jouw goede opvolging zal je snel het effect van je acties opmerken.

Onze tip voor jou: Vraag gerust wat advies om nog beter zicht te krijgen op jouw bedrijfssituatie en ga ermee aan de slag!

Soms kunnen andere mensen je inspireren om de PRRS-aanpak op je bedrijf nog te verbeteren. Weet je bijvoorbeeld al welke PRRS-Monitor perfect past bij jouw bedrijfssituatie? Spreek hier eens over met je dierenarts, samen kunnen jullie ongetwijfeld unieke heldendaden verrichten!

© Copyright - Dierengezondheidszorg Vlaanderen