Resultaat

Type A – B: kruising tussen Duroc en Piétrain

Jij bent de perfecte kruising tussen de Duroc en de Piétrain: jij weet van aanpakken maar staat ook open voor het advies van anderen.
Duroc: Net zoals de Duroc wil jij blijven groeien. Jij bent een ware actieheld, bij jou moet het vooruitgaan. Bijgevolg heb je al heel wat ondernomen en verwezenlijkt in de aanpak van PRRSV op je bedrijf. Om zoveel mogelijk voordeel uit je acties te halen, raden we je aan om af en toe eens te vertragen en je bedrijfssituatie te analyseren. Zo kun je je acties nog beter laten aansluiten bij de behoeften van je bedrijf. Piétrain: Je bent een beroemdheid onder de varkens, een echte BV (Bekend Varken). Want net als de Piétrain ben jij gekend bij iedereen. Jij weet waar je moet zijn voor het advies dat je nodig hebt om PRRSV aan te pakken. En je wisselt maar al te graag ideeën uit met anderen om ze dan in praktijk te brengen op jouw bedrijf. We raden je hierbij aan om voldoende rekening te houden met je eigen situatie en om de adviezen die je krijgt aan te passen aan jouw eigen bedrijf.

Onze tip voor jou: Krijg zicht op de behoeften van jouw bedrijf en denk eens goed na wat voor jou de beste manier van werken is.

Wist je al dat PRRS-monitoring je hierbij kan helpen? In het aanbod monitors van het PRRS-programma zit er zeker een monitor die perfect past bij jouw bedrijfssituatie. Spreek hier eens over met je dierenarts. Met de heldenacties die jullie samen kunnen ondernemen, word je beslist een nog grotere beroemdheid!

© Copyright - Dierengezondheidszorg Vlaanderen